©2019 www.brggr.com.

Foredrag

Engagerende og inspirerende

Mere engagement nu!

Arbejdsglæde og trivsel er nøglen til et sundt arbejdsliv. Det er samtidig også nøglen til bedre resultater for individet og virksomheden. De virksomheder der har forstået, at den vigtigste faktor for virksomhedens succes er medarbejderes trivsel og engagement, har en klar fordel over de virksomheder der stadig leder på gammeldags manér. Det kræver ledelsesmæssigt mod, at udfordre tidligere tiders lederdogmer, men de er forældede og derfor er det nu, din virksomhed skal starte med at øge trivsel hos medarbejderne.

Få indblik i nogle af de succesfulde værktøjer, der skal til for at skabe en virksomhedskultur, der bygger på tillid og positive forventinger til hinanden.

Varighed 2 timer

 

Hjernen på arbejde

Et utraditionelt foredrag, der giver dig viden, indblik og indsigt i hvordan vores hjerne fungerer. Du forlader foredraget, med oplevelser på egen krop, af hvor stærk vores hjerne er. Du vil lære om mentaltræning, som er et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at opnå noget med deres liv. Mentaltræning egner sig både til helbredelse, forebyggelse og optimering. Så uanset hvad du har behov for, er mentaltræning dit foretrukne værktøj efter foredraget. Du prøver her en LIVE mentaltræning, så du selv oplever det.

 

Varighed 2,5 timer