• Morten Brünning Brøgger

Hvordan går med din målsætning for 2018

Jeg er sikker på, at du er godt igang med at få 2018, til at blive et endnu bedre år end de tidligere. Du har i starten af året formentlig sat dig nogle mål for 2018, som du gerne vil nå. Det kan også være, du har fået dem tildelt af din chef eller virksomhed. Måske du også har haft medarbejderudviklingssamtale ligesom mange andre har haft i 1. kvt.? Jeg satte mig ned i starten af 2018 og reflekterede over hvad der var sket i 2017 og mine mål for 2018. Se min foregående blog, for uddybende forklaring Så hvordan går det egentlig med dem? Mine mål for 2018: Nr. 1: at kommunikere mit "why" på en troværdig og resultatskabende måde. Nr. 2: Have flere procesmål end destinationsmål. Nr. 3: Samarbejde med kunder, der gerne vil øge deres bevidsthed og dermed skabe mulighed for bedre virksomheder, teams, ledere, medarbejdere og kolleger. De helt centrale spørgsmål for mig er følgende: Hvad har jeg lært indtil nu? At jeg har arbejdet rigtig meget med at finde "why", selvom jeg ikke har sat tiden af i kalenderen til netop det arbejde. Så målene har virket støttende for mig, til at udvikle mig selv og min forretning. Hvad skal fejres? Helt klart, at jeg nu indgår i et helt fantastisk team igen. Det at have kolleger omkring mig, der stiller gode udfordrende og udviklende spørgsmål, er simpelthen en gave for mig. De dialoger vi har haft bevirker, at vi nu står som et samlet team, der vil støtte forretningsmæssig udvikling for andre, ved at facilitere personlig udvikling hos individer, teams eller organisationer. Hvad skal justeres? Jeg vil justere på de samtaler jeg har med mit netværk, så andre bedre forstår, at en øget bevidsthed giver bedre beslutningsmulighed og adfærd. For dem der er bundlinjeorienterede er det, det samme som en øget bundlinje! Hvorfor de spørgsmål? Ved at fokusere på disse spørgsmål, fastholder jeg fokus på min læring og de gode ting jeg har opnået. Det frigiver endorfiner i min hjerne, som bl.a. hjælper min kreativitet og arbejdsglæde på vej. Så ved at stille disse spørgsmål, får jeg nemmere øje på nye muligheder, for at nå mine mål for 2018. Hvis jeg derimod kiggede på hvad jeg havde gjort forkert (hvilket ville være meget naturligt, for vi er fysiologisk indstillet på den måde) så vil jeg finde fejlene og derigennem forsøge at gøre det bedre. Det vil bare være uden kreativiteten og gejsten, men muligvis med truslen og apatien som følgesvende. Her er så spørgsmålene til dig: Reflekter over de første fire måneder af året. Tænk tilbage på hvad du havde af drømme for 2018? og besvar så disse tre spørgsmål:

Hvad har du opnået indtil videre i år? Hvad har du lært indtil nu? Hvad vil du justere (hvis noget)? #Lederudvikling #Unfoldhumanpotential #Personligudvikling #Mening #Formål

Kontakt

Fjeldhammervej 15

2610 Rødovre

morten@brggr.com

+45 61 61 29 67