©2019 www.brggr.com.

Samarbejdspartnere

Værdifulde partnerskaber for Unfolding Human Potential

Five Behaviors of a Cohesive team, er et ideelt værktøj til at arbejde med teams, der ønsker at blive high performing. Det fantastiske ved dette værktøj er, at det både virker som analyse og eksekveringsværktøj. Det kan også kombineres med Everything DiSC personprofilværktøjer.

 

Se mere her: www.fivebehaviors.dk

Everything DiSC personprofilværktøj, bruges til at skabe en højere bevidsthed hos de ledere eller teams, vi samarbejder med. Der findes flere forskellige profiler, som alle kan bruges til noget særligt. Bl. a. lederprofiler, konfliktprofiler, salgsprofiler og medarbejderprofiler. Det værdifulde er ikke selve rapporten, men det arbejde, der gøres efterfølgende.

Se mere her: www.everythingdisc.dk

Forretningsudvikling handler både om mennesker og systemer & processer. Samarbejdet med Folkjær Consulting gør, at vi i fællesskab kan dække begge aspekter. Folkjær Consulting har mangeårig ledelses- og optimeringserfaring fra it-, finans- og håndværksbranchen. 

 

Mangler din virksomhed tid, kompetence eller begge dele til at gennemføre forandringer, så er du rette sted. Se mere her: www.folkjaer.com